Світловодський депутат знайшов «хімічну зброю» в гаражі

На вчорашній сесії Світловодської міськради її депутат Юрій Сап’янов привернув увагу колег до небезпеки, що зачаїлася в одному з гаражів, розташованому у межах його виборчого округу.

Як він пояснив, нині покійний власник гаражу мав своєрідне хоббі, пов’язане із хімією. Таким чином в його гаражі, який він перетворив на лабораторію, накопичилася чимала кількість небезпечних хімічних сполук, зокрема, ртуть, телур, галій, кадмій тощо. Тож, не виключається, що на цей «арсенал» можуть посягнути як злодії, так і терористи.

«І вже є для цього підозри – сестру покійного, яка до мене звернулася, насторожив пошкоджений гаражний замок. Що говорить про те, що вже робилися спроби проникнення усередину», – застеріг депутат.

Обранці відреагували оперативно – за словами Сап’янова, вже за кілька годин по завершенні сесії до гаражу прибули правоохоронці та відповідні фахівці. Вони підтвердили наявність там  небезпечних хімічних сполук.

«Гараж було опечатано. А мені обіцяно, що вже сьогодні буде реалізовано безпечне вилучення та вивезення його вмісту», – підсумував Сап’янов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар