Мобілізованих у Малій Висці проводжали волонтери і священник

Майже чотири десятки жителів Малої Виски, Смоліного та сіл району, призваних за четвертою хвилею мобілізації, відправлено сьогодні до навчальних підрозділів Збройних Сил України.

Мобілізовані жителі Малої Виски після навчальних зборів та бойового злагодження будуть проходити службу в Сухопутних військах ЗСУ. Практично всі і йдуть на військову службу хоч і за повісткою, але з твердою впевненістю захистити Україну та відстояти її свободу та незалежність.

Приміром, сержант запасу Вадим Корнелюк йде до війська, аби допомогти своєму синові Андрєві, який нині служить контрактником в одній з частин спецпризначення Збройних Сил України.

Напутнє слово землякам перед відправкою до війська, прийшли сказати учні Маловисківської гімназії зі своїм учителем історії Оленою Мазур. Вони вручили кожному воїну пакунки з найнеобхіднішим, придбаним за гроші, зібрані юними волонтерами та «валентинками», що були виготовлені ними.

За традицією, захисників Вітчизни благословив благочинний Маловисківського округу, настоятель Святопокровського храму отець Олександр, який сам свого часу проходив військову службу в десантних військах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар