«Надійний тил» запрошує дітей учасників АТО до Львова

Сьогодні, 19 січня, громадська організація «Надійний тил», яка опікується родинами військовослужбовців, що зараз знаходяться в зоні АТО, прозвітувала про виконану роботу.

«Надійний тил» – це громадська організація, яка офіційно заявила про свою присутність на волонтерській карті Кіровограда 17 листопада минулого року. За цей невеликий проміжок часу, що працюють волонтери «Надійного тилу», вони встигли допомогти тим, хто звертався до них за допомогою: забезпечили дітей військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО, канцтоварами та іншими засобами для навчання, звозили 11 родин учасників АТО на 2-денну екскурсію у Львів, організували фотопроект для дружин і дітей військовослужбовців, допомогли в оформленні документів на отримання землі та ще у вирішенні ряду юридичних питань.

«Ми допомагаємо в силу наших можливостей усім, хто до нас приходить, – коментує діяльність «Надійного тилу» Павло Топчій, депутат кіровоградської міськради та один з ідейних натхненників волонтерського руху. – На початок лютого плануємо чергову поїздку для дітей учасників АТО у Львів. Тому бажаючих поїхати – радо запрошуємо».

Крім того, і досі діє проект «Фото для татка». Кіровоградський фотограф і один з волонтерів «Надійного тилу» Ольга Цюпка проведе фотосесію для дружин і дітей військових, щоб їх потім можна було передати батькам на фронт.

Записатися на фотосесію, екскурсію у Львів чи звернутися за допомогою до «Народного тилу» можна  за телефоном (0522) 27-74-78, (050) 830-55-95 або за адресою: пр-т Комуністичний, 1-б.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар