«Серце матері» і народний депутат зігріли компаніївських дітей

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 2 грудня, вперше в Компаніївці до Міжнародного дня захисту інвалідів громадська організація «Серце матері» провела для дітей з обмеженими можливостями свято з конкурсами, виставою та солодким столом. Для кожної родини, яка виховує дитину-інваліда, народний депутат України Станіслав Березкін передав продуктові набори.

DSC_0081Це вже не перша допомога народного депутата. За словами голови обласної організації ГО «Серце матері» Людмили Шукрути, районна організація (очолює Іван Лушний) дружить зі Станіславом Березкіним вже давно.

Так за сприяння народного депутата дітки та їхні батьки восени відвідали національний дендрологічний парк «Софіївка». «Це були незабутні враження, адже дітки побували в ньому вперше. Окрім того, в одній родині завдяки Станіславу Семеновичу з’явився Інтернет. Побільше було б таких людей, які відгукуються на чужу біду», – зазначила Людмила Шукрута.

Гарний настрій діткам, які прийшли на свято, створили вихованці місцевого центру дитячо-юнацької творчості. А розважали гостей клоуни та герої з відомих казок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар