Айдарівець Батя приїде в Кіровоград

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Завтра, 6 листопада, о 12:00 в Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1а (ТЦ “Копілка”, 2-й поверх) відбудеться прес-конференція командира 24-го штурмового батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта.

Як повідомили Першій електронній в Кіровоградському прес-клубі, під час прес-конференції Валентин Лихоліт розповість про добровольчі батальйони та про забезпечення їх провізією, спорядженням і боєприпасами. А також про те, як «айдарівці» захищали місто Щастя та Половинки, що на Луганщині.

У прес-конференції візьмуть участь:
Валентин Лихоліт, командир батальйону «Айдар»;
Павло Кучеренко, волонтер.

Валентин Лихоліт (Батя) – патріот, учасник бойових дій в Афганістані, викладач військово-патріотичного гуртка. Зараз захищає Україну на східних рубежах у складі батальйону «Айдар». На своїй персональній сторінці в мережі Фейсбук Валентин залишив такий запис: «Під моїм керівництвом «айдарівці» провели ряд вдалих бойових операцій, без жодних втрат від сепаратистів було звільнене місто Щастя, що на Луганщині. У бою за селище Металіст, що тривав 17 годин, отримав поранення, однак лікарям вдалося поставити мене на ноги і за місяць я знову приєднався до бойових побратимів у зоні АТО. Мені нестрашно на цій війні. Я готовий віддати життя за Україну. Я знаю, за що воюю. Я воюю за своїй дітей, за всіх дітей України. Я воюю за свою землю, за свій український народ, щоб він жив краще. Цей народ повинен жити краще. Його вибір – це європейське майбутнє. Слава Україні!».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар