На Кіровоградщині вшанували ветеранів податкової служби

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України керівництво фіскальної служби Кіровоградщини зустрілося з членами Асоціації ветеранів державної податкової служби в регіоні.

Начальник Головного управління ДФС в області Надія Воленшчак, вітаючи ветеранів, зазначила, що більше половини присутніх в залі стояли біля витоків створення служби й присвятили цій нелегкій справі багато років свого життя. Серед них – податківці різних поколінь і різного професійного спрямування. Хтось починав працювати в інспекціях державних доходів, хтось прийшов вже до державної податкової адміністрації. Однак спільною для всіх стала служба на користь держави та суспільства.

“Ми вітаємо і шануємо вас. Щиро дякуємо за вашу сумлінну працю протягом багатьох років результатом якої стала неоціненна спадщина, яку ви передали нам, вашим молодшим колегам – міцна та розбудована податкова служба, чудовий досвід подолання перешкод та дух переможців, вміння йти до поставленої мети попри будь-які труднощі. Ми завжди будемо вдячні вам – людям, які стояли на початку важкого шляху до сьогоднішніх успіхів. Які забезпечили спадкоємність не тільки знань та досвіду, а й головних цінностей, що покладені в основу нашої роботи – патріотизму, віри, відданості, професіоналізму. Ваші мудрі поради потрібні нам і сьогодні на нелегкому шляху перетворень”, – звернулася до ветеранів податкової служби начальник Надія Воленшчак.

Присутні члени осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» у Кіровоградській області й сьогодні роблять значний внесок у розвиток служби: долучаються до громадської діяльності та роботи з молоддю, адже ще сповнені сил, енергії, мають величезний багаж знань та досвід, повідомляють Першій електронній з прес-служби головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Ветерани обмінялися спогадами про часи створення служби, згадали її керівників, обговорили проблеми сьогодення, подякували колективу фіскальної служби Кіровоградщини за підтримку та допомогу та бажали усім міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар