Допомога армії – святий обов’язок, доводять новгородківці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Протягом лише одного дня, 22 жовтня, жителі Новгородківської селищної, Верблюзької, Вершино-Кам᾽янської, Новоандріївської, Митрофанівської та Тарасівської сільських рад та бюджетними установами району, зокрема – працівниками селищної ради, управління пенсійного фонду, дитячого садка «Світанок», відділу освіти та газової дільниці для воїнів-земляків зібрано більше 3 тонн продуктів.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, доставку продуктів до місця їх дислокації забезпечують волонтери району.

Акція «Новгороківщина зі своєю армією» триває. До акції долучається все більше й більше людей. За останні два тижні було зроблено чимало і волонтерською організацією району. 5 200 гривень, наданих ТОВ «Прогрес», витратили на закупівлю зимового спорядження для чотирьох наших земляків у зоні АТО. Громадою Верблюжки зібрано 2 300 грн., за які придбали зимовий одяг для бійця – односельця. Ще 8 000 грн. із коштів, зібраних волонтерами, витрачено на закупівлю тепловізора для бійців роти, в якій служив земляк Олександр Агапов.

За надану допомогу волонтери акції висловлюють подяку керівникам фермерських господарств «Вовчик», «Перлина степу», «Луч», «Нонті».

Разом із тим, до акції активно долучаються не лише підприємства та організації, а й окремі люди, які теж надають чималі суми. Так Григор’єв Василь Леонтійович з с. Митрофанівка віддав на потреби армії 1000 гривень.

Ольга ЛІСОВА для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар