Кіровоград зустрічав земляків-прикордонників, що вирвалися з оточення (ФОТО)

Сьогодні близько 22:30 до Кіровограда приїхали у відпустку воїни-прикордонники, що служили на прикордонній заставі Василівка в Амворосіївському районі Донецької області. Крім солдат прикордонної служби у відпустку приїхали і військові розвідники. 

Інформація про це поширилася сьогодні в соціальних мережах. Коли автобус з прикордонниками і їх дружинами, які їздили зустрічати чоловіків до Маріуполя, під’їхав до площі Героїв Майдану, героїв зустрічали близько тисячі кіровоградців. Серед них були і рідні воїнів, їх бойові друзі, які проходять лікування в Кіровограді після поранення, а також посадовці – голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко та заступник голови ОДА Віта Атаманчук, яка була ведучою організованою кіровоградцями буквально за кілька годин зустрічі воїнів. Для присутніх героїв і кіровоградців, що прийшли їх вітати, солісти обласної філармонії влаштували невеликий концерт.

Учасники АТО розповіли, що не очікували такого прийому від земляків і були вражені ставленням до них кіровоградців. Майже місяць прикордонники несли службу на руїнах знищеного обстрілами прикордонного пункту, перебували в оточенні, з якого вийшли за наказом командування. На щастя, усі кіровоградські герої залишилися живими.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар