Кіровоградці взяли участь у Європейському теософському Конгресі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Делегація з України, до складу якої від Кіровоградського відділення «Лайя» ввійшли Людмила Передерій, Валентина Бєлан та Раїса Калашнікова, відвідала 37-мий Європейський теософський Конгрес, що днями відбувся в Парижі. У роботі Конгресу взяли участь представники 21 країни світу (з країн Європи, з США і Канади, Болівії, Уругваю й Індії.


Темою Конгресу було «Наведення мосту між наукою і духовністю». Учені ділилися своїми ідеями у сфері квантової фізики, психології, біології, теорії інформації, підкреслюючи, що духовність у науці завжди повинна бути вище її матеріального аспекту.

Президент Теософського Ордена Служіння Франції Мішель Шапотен разом з дружиною вручили українській делегації понад 150 м’яких іграшок, виготовлених французькими теософами, щоб передати їх дітям біженців. Це був знак солідарності і співчуття до тих бід, які переживає зараз наша країна.

«Не можна не сказати про доброзичливе відношення до членів нашої делегації з боку не тільки представників присутніх на Конгресі країн світу, але й простих перехожих чи туристів. Коли вони чули українську мову і дізнавалися, що ми з України, в їх очах спалахувало бажання чимось нам допомогти: одні пропонували безкоштовно воду, морозиво, інші просто підходили з обіймами і побажаннями миру. Ми поверталися додому з великою радістю, що поряд з нами є багато однодумців, не байдужих до долі України, які бажають всім людям Миру, Щастя, Єднання і прагнуть подальшого підтримання духу Братерства на прекрасній планеті Земля», – розповіла Першій електронній член кіровоградського теософського об’єднання «Лайя» Раїса Калашник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар