Звільнені з полону кіровоградські спецпризначенці зустрілися з матерями (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора 17 заручників, які майже 2 місяці перебували в полоні в терориста Бєса в місті Горлівка, були звільнені і зустрілися зі своїми рідними в Києві в Адміністрації Президента.

Повідомляючи жінкам щасливу новину, Президент України Петро Порошенко зазначив: «Сьогодні ми звільнили 17 заручників, серед яких українські військові та один цивільний іноземець. Їх тримали в полоні у Горлівці. Можу сказати одне – Україна пишається мужністю, з якою наші хлопці трималися в полоні. І ми зробимо все для того, щоб звільнити й тих, хто ще залишається у бойовиків».

Президент повідомив, що операція мала гриф «таємно», адже будь-яка зайва інформація могла б зашкодити звільненню полонених. Саме тому жінкам та матерям повідомили про долю їх близьких лише після остаточного завершення всіх дій зі звільнення українських військових.

Президент повідомив, що на сьогодні в полоні у бойовиків перебуває ще 151 заручник.

Нагадаємо, серед 17 звільнених заручників є три кіровоградських спецпризначенця з 3-го полку (Філюков Віталій, Гречаний Олександр та командир групи Вєчєрок Станіслав), активну участь у звільненні яких взяв народний депутат України Станіслав Березкін.

Фото і відео зі сторінки Адміністрації Президента у Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар