Кіровоградські спецпризначенці передали привіт з фронту своїм рідним (ФОТО)

Сьогодні в Кіровограді відбувся показ фільму для батьків і близьких кіровоградських військових-десантників, знятого волонтерами благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір», які побували на Сході, в найгарячіших точках, де зараз тривають бойові дії. Вони доставили для першого та третього батальйонів Кіровоградського третього полку спецпризначення комплекти форми, берці, рації з гарнітурами, продукти харчування, а також українські прапори, освячені вишиванки і натільні хрестики.

Про поїздку на Схід, про те, як служиться нашим воїнам на кордоні, рідним військових розповів директор благодійного фонду «Добротвір» Андрій Малик. Усім присутнім було важко стримати емоції, адже солдати з екрану говорили рідним найважливіші слова, а батьки і дружини, діти військових змогли побачити героїв, які не один місяць захищають нашу батьківщину на Сході, в зоні проведення АТО.

Народний депутат Станіслав Березкін подякував матерям за справжніх воїнів, патріотів, захисників Вітчизни і заявив, що і далі підтримуватиме наших військових на Сході. “Завдяки нашим хлопцям ми тут, в Кіровограді, живемо в мирі і спокої. І поки у нас є сили,  ми робитимемо все, щоб наші герої відчували нашу вдячність і підтримку”, – розповів народний депутат.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар