«Зірка» (U-15) вийшла до фінального турніру першої ліги ДЮФЛУ (ФОТО)

«Зірка» (Кіровоград) (U-15) вийшла до фінального турніру першої ліги дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі клубу.

Сьогодні підопічні Андрія Антонова у матчі-відповіді на стадіоні «ІКАР» з рахунком 2:1 перемогли команду «Княжа» (Щасливе). З перших хвилин матчу кіровоградська команда захопила територіальну перевагу, створювала моменти, але забити не зуміла. З часом гості перехопили ініціативу і на 29-ій хвилині зустрічі після подачі з кутового Олексій Боровик відкрив рахунок. Наприкінці першого тайму «Зірка» (U-15) зусиллями Владислава Козаченка, який головою замкнув подачу Олександра Хруленка зі штрафного, зрівняла рахунок.

На початку другої половини зустрічі Костянтин Тягай скористався помилкою голкіпера суперника на виході і вивів вперед «Зірку» (U-15) – 2:1. Мала кіровоградська команда можливість ще двічі забити м’яч, але Владислав Козаченко не реалізував два виходи сам на сам із голкіпером «Княжої» (U-15). Тож в підсумку матч завершився вольовою перемогою кіровоградців. Нагадаємо, що в першому матчі протистояння в Щасливому «Зірка» (U-15) святкувала перемогу з рахунком 1:0. 18-20 червня на «Зірку» (U-15) чекає фінальний турнір першої ліги ДЮФЛУ.

«Вийшли до фінального турніру першої ліги. Готуватися до серйозних матчів. А нині потрібно проаналізувати що вийшло, і що не вийшло в грі; внести необхідні корективи у гру команди. Не можуть слабкі команди вийти до даного турніру. У нас є час виправити помилки, які допускалися нашими гравцями і в цьому матчі. Дай Бог, щоб ті травми, які сьогодні отримані, ми залікували до фіналу. Також дякую хлопцям за перемогу, дякую керівництву клуба, яке переглядало майбутній резерв «Зірки-2», батькам юних футболістів, фанатам «Зірки, які не зважаючи на робочий час, прийшли на матч, дякую всіх, хто прийшов підтримати нашу команду в сьогоднішньому не простому матчі», – зазначив після матчу тренер команди Андрій Антонов.

«Зірка» (Кіровоград) (U-15) – «Княжа» (Щасливе) (U-15) – 2:1 (1:1).
Арбітр: Поліщук М. П. (Кривий Ріг).
Асистенти арбітра: Чмих А. Ю. (Кривий Ріг), Кіяшко А. О. (Кривий Ріг).
Спостерігач арбітражу: Білорус О. В. (Черкаси)
«Зірка» (U-15): 1. Головченко Дмитро, 3. Руденко Олександр, 4. Пономаренко Євгеній, 5. Павлюк Кирило, 7. Малий Владислав, 8. Прадунець Владислав, 9. Козаченко Владислав, 10. Фальковський Данило, 11. Хруленко Олександр, 17. Сидоренко Данило, 18. Тягай Костянтин.
«Княжа» (U-15): 1. Скожепа Дмитро, 2. Ярмак Євген, 4. Кулик Дмитро, 8. Токаренко Олександр, 9. Мохначук Дмитро, 11. Бортовський Тарас, 15. Давиденко Артем, 17. Романенко Андрій, 18. Боровик Олексій, 19. Івченко Віталій, 20. Горбань Богдан,.
Голи: 0:1, Боровик Олексій (29), 1:1, Козаченко Владислав (34), 2:1, Тягай Костянтин (37).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар