Карту «Височинне Поінгулля», створену кропивничанами, презентували у Миколаївській області

Гостинно зустріли команди Благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”, громадської організації”Спільна дія” та географічного товариства Кропивницького в Новому Бузі Миколаївської області. Кропивницький географ Андрій Домаранський презентував карту “Височинне Поінгулля” у сусідній області на запрошення Регіонального ландшафтного парку “Приінгульський”, який внесений на карту.

Ініціатором проекту створення карти став народний депутат України Станіслав Березкін. Саме завдяки його підтримці ця карта була видана 5-ти тисячним тиражем.

У новобузьців амбітні плани: відкрити свій край для туристів. Презентація зацікавила керівників району, депутатів обласної ради, місцевих краєзнавців, вчителів.

«Парк «Приінгулля» – один з найближчих до Кропивницького великих заповідних об’єктів з класними ландшафтами та працівниками, які розуміють, яким має бути сучасний заповідний парк. Вони відкриті до туристів та цікавих ініціатив. Раджу запланувати на літо-осінь мандрівки у сусідню Миколаївську область», – зазначив Андрій Домаранський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар