Що робити чоловікам, якщо проблема геморою заважає повноцінним інтимним стосункам?

Геморой у чоловіків – поширене захворювання, яке приносить достатню кількість незручностей та суттєво зменшує якість життя. Зіштовхнувшись з такою проблемою, чоловіки, на відміну від жінок, постійно відкладають візит до спеціаліста і таким чином тільки погіршують ситуацію.

Частіше страждають від геморою саме чоловіки віком від 30 до 50 років. Важка робота, постійне сидіння перед комп’ютером, перенавантаження під час занять спортом, вживання шкідливої і жирної їжі – для багатьох такі явища норма. Це і призводить до появи геморою. Коли ж проблема з’являється – з’являється  і  біль, часто свербіж, печіння, відчуття стороннього тіла, всі ці відчуття заважають  чоловікові жити повноцінним інтимним життям. Коли чоловік страждає гемороєм, то будь-які активні дії під час статевого акту не приносять йому задоволення, бо викликають відчуття болю та дискомфорту. Це миттєво відображається на його психологічному стані. Слабшає ерекція, в деяких випадках може  повністю пропасти і представник сильної статі втрачає впевненість. В результаті, у нього з’являється комплекс, а згодом – зникає бажання займатися сексом. Страх повторення конфузу та невдачі запам’ятовується і загрожує великими психологічними розладами. Таким чином, геморой цілком може стати причиною зниження потенції, ще й як психологічний фактор.

На щастя, сучасна медицина може забезпечити якісне лікування, щоб позбавити чоловіків геморою у максимально короткий період. Одним із таких варіантів являється латексне лігування, яке успішно застосовується фахівцями мережі медичних центрів «ДокторПРО». Лікарі з багаторічним досвідом гарантують кожному пацієнту безболісне лікування, конфіденційність та коректність підчас та після проведення процедури латексного лігування. Лікування є безопераційним і безболісним, тому пацієнт знаходиться у положенні лежачи на лівому боці лише протягом 10-15хвилин. Процес відбувається у стерильних та безпечних умовах, за допомогою одноразового інструментарію.

Вже через короткий час пацієнт зможе повернутися до свого звичного життя: сісти за руль автомобіля  що для чоловіків, погодьтесь, важливо, проводити активно час із сім’єю та друзями.

Отож,  «ДокторПРО» допоможе представникам сильної статі вирішити проблему геморою і повернутись до повноцінного інтимного життя.  Зважуйтесь, дзвоніть і зробіть своє життя кращим!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар