Презентація ГО «Юридична клініка для малого та середнього бізнесу»

© pexels

Вітаю! Мене звати Ірина Марчук і я адвокат ГО «Юридична клініка для малого  та середнього бізнесу». У цьому блозі я розглядатиму актуальні юридичні питання, з якими щоденно зустрічаються сотні представників малого та середнього бізнесу в Україні.

На жаль, українське законодавство – недосконале. Майже щодня до законів, кодексів та інших законодавчих актів вносяться поправки, які часто суперечать одна одній. Навіть досвідченим юристам потрібно чимало часу, аби розібратися в усіх тонкощах та особливостях українського права. То що вже говорити про підприємців, які мають і керувати бізнесом, і готувати звітність, і до перевірок готуватися, і законам раду дати. Аби полегшити їхнє життя і була створена Юридична клініка.

Наразі он-лайн платформа «Юридична клініка для малого та середнього бізнесу» виконує три основні функції. Перша – це первинне консультування підприємців професійними адвокатами-волонтерами. Друга –  популяризація інтелектуального волонтерства серед адвокатів в Україні. Третя – просвітницька, спрямована на підвищення правової обізнаності представників бізнесу. Аби мати можливість максимально реалізувати останню і був створений цей блог.

Щотижня я присвячуватиму увагу певному юридичному питанню з цивільного, трудового, кримінального, господарського, земельного чи податкового права, яке напряму пов’язане з діяльністю підприємців і знайти відповідь на яке самостійно дуже складно. Тож долучайтеся до мого блогу, читайте, коментуйте та залишайте питання, на які б ви хотіли отримати відповіді.

Поширити: