Спортмайданчик, фотозона, згадки про минуле: як політики вітали Кропивницький із Днем міста

266-ий рік народження Кропивницького відсвяткували у суботу, 19 вересня. Політики не залишилися осторонь святкувань. Потенційні кандидати на міського голову та у депутати міськради організували фотозону, відкривали нові спортивні та дитячі майданчики, а також вітали містян у соціальних мережах.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт Громадянської мережі ОПОРА.

Наймасовіше політики зізнавалися в любові до Кропивницького в соціальних мережах. Відеопривітання з рекламою в Facebook запустили кандидати на посаду міського голови та на депутатів міськради: Артем Стрижаков (ймовірний кандидат на міського голову від партії «Перспектива міста»), Олександр Горбунов (ймовірний кандидат на посаду депутата міськради та облради від партії «За Майбутнє»), Олександр Цертій (ймовірний кандидат на посаду міського голови від партії «Батьківщина»), Ольга Ковальова-Алокілі (ймовірна кандидатка на посаду міського голови від партії «Слуга народу») та інші.

На сторінці Артема Стрижакова виставили відеопривітання, на якому знімають роботу медиків, вчителів, швачок тощо. На фоні звучить музика та звернення про важливість кожного мешканця Кропивницького у творенні історії міста.

21.09.2020 KR Strugakov

У відеопривітання політик Олександр Горбунов розповідає про свої асоціації з Кропивницьким, бажання та мрії. Відео зняли на фоні краєвидів міста.

21.09.2020 KR Gorbunov

Олександр Цертій привітав містян усією родиною. Він наголосив на важливості розвитку міста та самореалізації і поділився власною історію, що саме на день міста свого часу зустрів дружину.

21.09.2020 KR Sertiy

Ольга Ковальова-Альокілі зізналася, що познайомилася з Кропивницьким ще в студентські роки. У відеопривітанні використовують краєвиди міста та зазначено, що кандидатка планує «робити найкраще для міста».

21.09.2020 KR Ze

В центральному сквері команда політичної партії «Рідне місто» встановила арт-об’єкт «Я люблю рідне місто» і оголосила конкурс на кращу світлину з інсталяцією. Про це йдеться на сторінці політичної сили у соціальних мережах.

«Фотографуйся біля інсталяції та викладай фото у соцмережах з хештегом #я_люблю_рідне_місто. Той, хто назбирає найбільше лайків отримає подарунок та солодощі від кондитерської Parfe. Вподобайки рахуватимемо за тиждень, переможця оберемо 28 вересня», – зазначено в повідомленні.

21.09.2020 KR Ridne

На День міста в парку Перемоги відкрили нові спортивні майданчики. У ЗМІ очільник обласної партії «За Майбутнє» Олександр Горбунов зазначив: «ми відкрили нові спортивні майданчики, на яких пройшли перші спортивні матчі. Я б дуже хотів, щоб у майбутньому парк залишився парком, і його не забудували МАФами». Натомість представники молодіжного крила політсили «За майбутнє» провели опитування на вулицях Кропивницького.

«Цікавою вікториною молодь мотивувала кропивничан думати про майбутнє свого міста і змінювати його на краще своїми щоденними діями та активною участю у важливих процесах. Вивчаючи своє місто, дізнаючись про нього більше – ми починаємо любити його ще більше», – йдеться на сторінці політичної партії.

21.09.2020 KR Za maybytne

У Дендропарку день міста святкували майстер-класами та концертом. На центральній сцені розмістили банер потенційної кандидатки на посаду міського голови від «Слуги народу» Ольги Ковальової-Алокілі. Фон реклами у традиційному зеленому кольорі та зазначено: «Зе! місцеві вироби. Твоє місто – це ти!». Як повідомляла ОПОРА, у Дендропарку не вперше виставляється цей банер.

21.09.2020 KR Ze 2

Чинний депутат міськради від партії «Наш край» Вадим Дрига долучився до тематичних свят у школі.

«Напередодні Дня міста, в цьому році в зв’язку з карантином ми відмовилися від масових заходів, але на протязі всього тижня проводимо тематичні заходи в ЗОШ НВО №33, присвячені Дню міста. Наприклад, сьогодні 15 вересня майстер клас з малювання провів знаний не тільки в нашому місті художник Вадим Медяник, житель Арнаутово. Спільно з майстром школярі розмалювали частину паркану школи, а потім продовжили малювати далі, змагаючись між своїми командами», – написав політик в соцмережах.

21.09.2020 KR Druga

На вихідних секретар міськради Андрій Табалов зустрівся з мешканцями мікрорайону Жадова. Політик написав у соцмережах, що виконав обіцянку і змонтували гірку, гойдалку і пісочницю. Представники політика дітям організували свято з аніматорами. А на майданчику встановлені лавки з написом «З теплом та добром. Фонд Табалова».

21.09.2020 KR Tabalov

21.09.2020 KR Tabalov1

“Частина привітань до Дня міста дуже нагадують матеріальне стимулювання виборців. Наразі кандидати на посаду міського голови та на депутатів міської ради Кропивницької та Кіровоградської обласної ради висунуті на партійних конференціях , але ще не зареєстровані ТВК. Тому ми поки говоримо про дочасну агітацію та порушення виборчих стандартів”, – зазначила координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Кіровоградській області Зоя Лебідь.

Нагадаємо, на Кіровоградщині благодійні фонди політиків передають комп’ютери лікарням, реконструюють парки та проводять свята.

Читайте також: Політики активізували “виборчу благодійність” на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар