Замша, тіар, вельвет: модні тканини спідниць Dressa

© Pexels

Українські дизайнери змушені вести непримиренну боротьбу за клієнта: ціна, якість, фасони, оригінальні ідеї здатні зацікавити вибагливих українських модниць. Понад 5000 моделей доступні на сайті онлайн-магазину українського брендового жіночого одягу. З чого зшити модні спідниці DRESSA?

Замша

image2

Спочатку для виробництва бархатистого еластичного матеріалу використовувалася особливим чином оброблена шкура сарни: назва виникла від польського «zamsz» (сарна). Сьогодні для виготовлення костюмної замші тварини не страждають: технологи створили штучний аналог, який за своїми експлуатаційними властивостями перевершує натуральний.

Розрізняють два види еко-замші:

  • преміум — витканий з волокон мікрофібри з подальшою обробкою для додання характерної ворсистої фактури;
  • стандарт — нетканий композитний матеріал; на основу за допомогою клею наносять волокна трикотажу, синтетики і рослинної сировини (бавовна, льон, бамбук) з фінальною
  • обробкою тефлоном.

Еко-замша не вицвітає, стійка до стирання, на тканині немає подряпин, вона надійна, красива і довговічна. В каталозі Дресса з замші зшиті класичні спідниці-олівці, моделі із завищеною талією і застібкою по всій довжині виробу, спідниці-трапеції і на запах. Шорстка поверхня добре поєднується з еко-шкірою.

Тіар

image1

Ідеальний варіант для пошиття офісного одягу. Тканина комфортна, не вигоряє, не мнеться, виглядає елегантно. Тіар відрізняється ледь помітним рубчиком в плетінні ниток.

Тіар — тканина з суміші:

  • вовни (до 40%) — зігріває і забезпечує терморегуляцію;
  • поліестеру — додає міцність і м’якість;
  • віскози (натуральна целюлоза) — забезпечує нормальну циркуляцію повітря;
  • еластану — додає тканині пластичності і гнучкості.

З тіару українські дизайнери шиють яскраві спідниці-напівсонце, офісні моделі-олівці і спідниці з клинами.

Вельвет

Модна оксамитова тканина з характерною смугастою структурою виготовлена з бавовни, віскози або синтетичних волокон. Вироби з натуральної бавовни можуть сісти після прання, синтетика не сідає. Висота ворсу — від 1 до 5 мм, чергування високих і низьких волокон створює гарну хвилясту поверхню, яка красива навіть в однотонному вигляді.

Вельвет приємний на дотик, злегка зігріває, зручний для прохолодних днів. Декоративність самої тканини не вимагає особливих хитрувань дизайнерів: прямий, звужений або розкльошений крій, мінімум швів, пара кишень, клапани та пояс.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар