У Кропивницькому працюють психологічні групи для переселенців – дітей і дорослих

© ISTOCK

Досвідчені психологи громадської організації «Наша рада» проводить психологічні групові заходи та індивідуальні консультації для дітей, підлітків та дорослих  переселенців.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ГО.
Групи працюють за графіком:
Щосереди:
  • для дорослих група «Тілесна терапія» (тілесна терапія – це один з основних видів терапії в психології, зорієнтований на роботу з психікою через тіло, з відображеними в тілі переживаннями і проблемами людини, сприяє зменшенню напруження, зниженню стресу, тривоги, допомагає контролювати власні емоції).
Щоп’ятниці:
  • для підлітків 13-16 років «Підлітковий клуб спілкування та настільних ігор» (спілкування, налагодження дружніх стосунків).
Щосуботи:
    • для дітей 6-8 років група «Граймо та перемагаймо» (граючи, діти будуть перемагати: страхи, низьку самооцінку, сором’язливість, нерішучість, знайдуть нових друзів, навчяться краще спілкуватися й виражати свої думки);
    • для дітей 9-12 років «Коло друзів» (у дружньому колі в ігровій формі діти знайдуть нові знайомства, дізнаються секрети психологічної стійкості);
    • для дорослих група «Ресурс» (особливий простір довіри, який учасники створюють разом, де в атмосфері психологічної безпеки вони можуть ділитися своїми переживаннями, особистими історіями, досвідом, підтримувати один одного та отримувати рекомендації кваліфікованого психолога).

Місце зустрічі: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 42, телефон: 050-130-50-30.

Зверніть увагу, що графік заходів може змінюватись у залежності від безпекової ситуації, а частина занять проходить на природі. Тому прохання попередньо телефонувати.

Заходи відбуваються в межах проєкту «Наша підтримка», що реалізовується громадською організацією «Наша рада» за підтримки проєкту «Фенікс», що виконує Фонд Східна Європа коштом Європейського Союзу.

Нагадаємо, кропивницькі ліцеїсти відкрили простір емоційного розвантаження.

Читайте такожПодолати стрес та виклики війни – програма ментального здоров’я «Ти як?»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар