Необхідні мешканцям Кропивницького товари для дому у 2023 році

© bestprice

Без певної техніки вдома та офісі ми вже не уявляємо свого життя. Справді, існують прилади, без яких ми не зможемо влаштовувати побут звичним чином та зробити своє життя більш комфортним. Продаж в Кропивницькому необхідної для комфортного життя побутової техніки та електроніки здійснюється за вигідними цінами у магазині Венкон.

Те, що треба саме вам

У магазині представлені найпопулярніші товари, що обирають більшість покупців. Ідеальне співвідношення функціональних можливостей, технічних характеристик, ціни та якості потрапляють покупцям магазину в саме серденько, а їх купівля формує рейтинги популярних товарів. Деякі з найзатребуваніших позицій ви можете розглянути в нашій добірці.

venkon

Варильна поверхня Gorenje GTW641KB

Газова варильна поверхня на чотири конфорки, яку ви можете без проблем вбудувати в стільницю, і вона займатиме максимально мало місця. Водночас, ви матимете повноцінну варильну поверхню. Легка в догляді та елементарна в управлінні сучасна альтернатива громіздким кухонним плитам.

Витяжка кухонна декоративна похила Minola HDN 6232 BL/INOX 700 LED

Необхідний на кухні девайс, що виконаний у мінімалістичному дизайні та гармонійно виглядатиме в будь-якому інтер’єрі. Невелика та потужна кухонна витяжка позбавить вас бруду, жиру, розповсюдження та накопичення неприємних запахів у квартирі. Можна влаштувати виведення на вулицю. Проте, якщо такої можливості немає, то витяжка здатна очищати і фільтрувати повітря для його рециркуляції.

Соковитискач Ardesto JEG-1330SL 

Цей соковитискач має безліч переваг, серед яких варто відзначити міцність корпусу, що виконаний з металу та харчового пластику, надійність конструкції та довговічність. Не менш важливим є те, що у ньому застосовується технологія повільного віджиму, яка забезпечує максимум соку та мінімум відходів.

Пральна машина Indesit OMTWSA61053WKEU 

Розумна пральна машина, що дозволяє прати стільки одягу, скільки потрібно, не чекаючи повного завантаження, адже самостійно визначає кількість прання та розрахує необхідні ресурси для прання та забезпечує значну економію.

Водонагрівач Ariston SG1 80 V 

Класичний бойлер об’ємом 80 літрів, що забезпечує швидке нагрівання води та тривале збереження її температури, а це дозволяє економити електроенергію. Завдяки сучасним технологіям, холодна вода затримується внизу та не змішується з гарячою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар