У Кропивницькому віддали шану загиблому Герою-головному сержанту (ФОТО)

 Сьогодні, 7 липня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани провели в останню путь Героя-земляка, головного сержанта Валерія Пулю.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Валерій народився 17 серпня 1992 року в Кропивницькому, закінчив школу №18, здобув вищу освіту в Центральноукраїнському національному технічному університеті. В 2011-2012 роках пройшов строкову службу. У квітні 2015 року став до лав третього окремого полку спеціального призначення, пройшов шлях від розвідника до командира відділення.

20 травня старший оператор групи спеціального призначення Валерій Пуля загинув у бою за Бахмут.

У вічність Героя провели рідні, друзі, бойові побратими. Панахиду відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

“Сьогодні на цьому скорботному місці ми зібралися для того, аби вшанувати загиблого Воїна-захисника, висловити співчуття й підтримку всім, хто знав і любив його. Ми перебуваємо у стані війни, жорстокої, підлої агресії, яку розв’язали супроти нас росіяни. Ці створіння прийшли сюди калічити, вбивати, чинити наругу, руйнувати. Їм протистоять діти Божі, наші Воїни, сповнені любові до своєї країни, своїх рідних і друзів. Ця любов надихає їх брати до рук зброю, одягати однострої і йти захищати те, за що вони готові віддати життя. Ціна, яку сини і доньки України платять зупиняючи зло, надзвичайно висока. Ми просимо Господа дати сили і стійкості нашим Воїнам, щоб вони зуміли здолати цю страшну навалу, і схиляємо голови перед пам’яттю загиблих”, – сказав під час жалобної церемонії Владика Марк.

image

1

2

4

7

8

9

87

90
Нагадаємо, у Кропивницькому підтримали петицію про зміну процедури прощання з загиблими воїнами

Читайте також: вважався зниклим безвісти: підтвердилася загибель воїна з Голованівська

Поширити:

Залишити коментар:

коментар