Замість Києва – Кропивницький: на сайті Президента просять перенести столицю України

DISCOVER.UA

27 лютого, на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України створили петицію з проханням перенести столицю України з Києва у Кропивницький. Автором петиції є Артем Єрємєєв.

Про це  повідомляє Перша електронна газета з посиланням на офіційне інтернет-представництво Президента України.

Відтак, своє прохання чоловік пояснює тим, що не дивлячись на майбутню Перемогу України росія не залишить спроб захопити території нашої держави. Саме тому вбачає доцільним перенести державні адміністративні установи з Києва до Кропивницького.

“Московія так легко не відступить. Вони будуть продовжувати накопичення збройних сил, виробляти важку техніку, озброєння та літальну техніку, щоб завдати повторного удару по Україні та захопити її повністю через 6-8 років, тому я пропоную таке: перенести державні адміністративні установи: офіс Президента, Верховну раду, Кабінет міністрів та інші урядові установи з міста Києва до міста Кропивницький, щоб у майбутньому окупаційні війська не змогли б захопити владу у столиці та не вимагати капітуляції нашої держави. У деяких країнах так вже зробили: М’янма, Індонезія, Казахстан, Нігерія, Екваторіальна Гвінея”, – пише Артем Єрємєєв.

Окрім цього, чоловік вважає, що Кропивницький в новому амплуа столиці України стане більш привабливим для розвитку бізнесу, адже на його думку, географічна позиція обласного центру є сприятливою для цього.

“Відстань до Львова, Луганська, Сімферополя складає не більше як 700 км, через Кропивницький пролягають автомобільні та залізничні магістралі, місто є вузловим центром. Я розумію, що це на даний момент не дуже актуальна тема, але після перемоги це потрібно зробити”, – додав чоловік.

Наразі петиція набрала 117 з 25000 необхідних підписів.

Збір підписів триватиме ще 76 днів.

Нагадаємо, петиція: воїну з Кіровоградщини просять присвоїти звання Героя України

Читайте також: у Кропивницькому прийняли рішення щодо петиції про звільнення Лариси Костенко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар