Двоє медиків Новоукраїнської громади отримали нове житло

Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний зустрівся з двома медиками громади та передав їм сертифікати на отримання житла разом із ключами від помешкання.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Новоукраїнську міську раду.

Ключі від нової оселі отримав завідувач відділенням інтенсивної терапії загального профілю Юрій Дробецький. Разом із ключами лікарю вручили сертифікат на отримання побутової техніки. Міська рада взяла на себе обов’язки не лише по придбанню житла, а й по заміні вікон та дверей на енергозберігаючі.

Ще один сертифікат та ключі отримав лікар ортопед-травматолог хірургічного відділення Олександр Козяр, який нещодавно розпочав трудову діяльність у Новоукраїнській міській лікарні. Для нього облаштували квартиру на території лікарні.

Треті ключі від повністю облаштованої квартири Олександр Корінний передав виконуючому обов’язки головного лікаря Петру Гинькуту, адже наразі лікарня має потребу в спеціалістах різних галузей медицини.

Олександр Корінний зазначив, що міська влада завжди готова підтримати спеціалістів, які вирішать продовжувати свою професійну діяльність у Новоукраїській громаді.

Нагадаємо, благодійний фонд перетворить недобудову на Кіровоградщині на житло для лікарів

Читайте також: Кропивницькі медики допомагають жителям деокупованих громад Миколаївщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар