На Кіровоградщині пришкільні табори замінять патріотичною акцією для дітей

© pixabay.com

Сьогодні, 30 травня, під час апаратної наради начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича з очільниками громад та районів, директорка обласного департаменту освіти та науки Ельза Лещенко розповіла про заплановані заходи з дозвілля школярів під час літніх канікул.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Враховуючи умови воєнного стану в Україні, в області вирішили призупинити дію Програми оздоровлення та відпочинку. Аби забезпечити змістовне дозвілля та розвиток дітей шкільного віку під час літніх канікул 2022 року видано відповідне розпорядження голови обласної військової адміністрації, яким затверджено Календар обласних освітніх, спортивних, культурних, профорієнтаційних заходів обласної акції «Літо-2022: разом до Перемоги!».

«Акція розпочнеться заходами до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня і закінчиться 31 серпня. У рамках Акції планується проведення національно-патріотичних, еколого-натуралістичних, художньо-естетичних, фізкультурно-спортивних, науково-технічних, туристсько-краєзнавчих та гуманітарних заходів. А також профорієнтаційні заходи щодо вступу в заклади вищої та професійно-технічної освіти області», – повідомила посадовиця.

Заходи відбуватимуться в онлайн та офлайн режимі, з дотриманням норм безпеки.

Нагадаємо, у Кропивницькому організують літні табори з урахуванням напливу переселенців.

Читайте також: У Кропивницькому містяни і переселенці навели лад на Ковалівському пляжі (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар