У Кропивницькому на Набережній пара волонтерів створила патріотичну стелу

© Дмитро Богданов та Аліна Маркіна

У Кропивницькому на Набережній волонтери створили патріотичну стелу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ініціаторів проєкту Дмитра Богданова та Аліну Маркіну.

“Ми з дівчиною почули про проект від кабміну, мінцифри та мінкультури “brave.ua” . Дуже захопилися і почали потрохи власними силами просувати його у Кропивницькому”,- розповідає волонтер Дмитро Богданов.

Він переїхав у Кропивницький з Луганська ще у 2014-му, будучи студентом. Це була друга група переселенців, які шукали тимчасового прихистку на Кіровоградщині і вірили у швидке повернення у рідне місто. Хтось врешту поїхав шукати щастя далі, а Дмитро осів у Кропивницькому, де зайнявся активною громадською і волонтерською діяльністю.

Зокрема у поле його зору потрапив і бетонний блок на Набережній. Дмитро каже, що ця конструкція давно не подобалася їм з Аліною.

“Ми інколи думали, що з ним можна зробити і нам в голову прийшла ось така ідея. Хотіли таким чином підтримати бойовий дух містян.  Звернулися до військової обласної адміністрації, там ідею прийняли схвально”, – каже Дмитро.

Підготовчі роботи поверхні зробили професіонали, волонтери ж нанесли надпис. На створення патріотичної стели волотери витратили понад 10 тисяч власних коштів та 4 дні.

Нагадаємо, медику 57 бригади потрібне нове авто для перевезення поранених

Читайте також: гроші, які збирала на весілля онуку, віддала на армію. Історія олександрійської волонтерки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар