Обласній податковій бракує молодих фахівців

Головне управління Державної податкової служби в області та Центральноукраїнський національний технічний університет підписали договір про співробітництво.

Про це йдеться в повідомленні навчального закладу, повідомляє Перша електронна газета.

Під час учорашнього візиту до нашого навчального закладу очільник регіонального управління ДПС Сергій Лондар розповів викладачам та студентам економічного факультету про умови, вимоги, можливості та перспективи роботи в Державній податковій службі.

333368776-722417589589821-3918740084874955229-n

Одна ключових причин зацікавленості обласного управління ДПС у співпраці з ЦНТУ – залучення студентів старших курсів до стажувань в органах Державної податкової служби та запрошення випускників до роботи в органах ДПС.

«Ми стикнулись із тим, що Державній податковій службі не вистачає молодих спеціалістів, Ми хочемо побачити в наших рядах талановиту молодь, але ми розуміємо, що підготовка молодих кадрів – це питання не одного дня. Це тривалий процес, де наша служба також повинна брати участь у вихованні фахівців», – зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області, кандидат економічних наук Олексій Лондар.

Така співпраця вигідна всім, вважає він: податкова служба отримує підсилення, університет отримує базу практики для студентів. Ще один позитив – найкращі спеціалісти, які пройдуть стажування і працюватимуть у податковій, завжди будуть затребувані на ринку праці.

За словами ректора університету Володимира Кропівного, новий договір між ЦНТУ та ГУДПС в області також передбачає (окрім стажування та організації практики для здобувачів освіти) участь у спільних наукових дослідженнях; роботу зі створення освітніх програм, що відповідають сучасним вимогам; підвищення кваліфікації працівників Державної податкової служби на базі ЦНТУ та інше.

Олексій Лондар обіцяв особисто проводити співбесіди з кожним претендентом на роботу в регіональних структурах ДПС.

Подавати запит на працевлаштування можна через сайт Кіровоградського регіонального управління Державної податкової служби або звернутися за консультацією доЦентру кар’єри ЦНТУ(кабінет 410).

Нагадаємо, СхідГЗК має термінову потребу в працівниках.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар