Управління Держпраці розслідуватиме загибель двох кропивничан під час теракту у Кабулі

Теракт у Кабулі / © Канал 24

Обласне управління Держпраці розслідує загибель під час теракту в Кабулi двох працівників авіакомпанії “УРГА”, яка базується у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт управління.

“На адресу управління Держпраці у Кіровоградській області надiйшло повідомлення про групoвий нещасний випадок під час терористичного нападу на готель Intercontinental у м. Кабул (Ісламська Республіка Афганістан)… Комісією Управління Держпраці у Кіровоградській області проводиться спеціальне розслідування нещасного випадку”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Службі, серед загиблих у терактi командир повітряного судна – інструктор та інженер з технічного обслуговування повітряних суден ПАТ “Міжнародна акціонерна авіаційна компанія “УРГА”. Із грудня 2017 року та на момент настання нещасного випадку ці працівники перебували у відрядженні в Афганістані та працювали за контрактом з компанією “KAM AIR” (резидент Ісламської Республіки Афганістан).

Також під час теракту у Кабулі загинула стюардеса з Кропивницького Катерина Пасенчук.


Як повідомляє Укрінформ, за інформацією посольства, в Кабулі загинуло 7 українців, серед яких двоє жінок. Серед них – 4 співробітники авіакомпанії “Українські крила”, до яких і належали загиблі жінки, ще 2 особи – співробітники української компанії, яка зареєстрована у Кропивницькому, а 1 чоловік працював за контрактом з афганською авіакомпанією.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Управління Держпраці розслідуватиме загибель двох кропивничан під час теракту у Кабулі

Коментарі заборонені.