Під час теракту у Кабулі загинула стюардеса з Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Фото з Facebook

Як уже повідомляла Перша електронна, під час атаки терористів з угруповання “Талібан” на афганський готель “Intercontinental” ймовірно загинули двоє працівників кропивницької авіакомпанії МААК “УРГА”. Наразі з’явилася інформація про загибель ще однієї кропивничанки – стюардеси Катерини Пасенчук, яка проживала у Борисполі.

Про загибель двох стюардес, одна з яких Катерина Пасенчук, написав Апостроф – інформує Перша електронна.

Журналісти видання отримали підтвердження про загибель від представників приймаючої сторони – компанії Kam Air.

Окрім того, у мережі Facebook публікують дописи про загибель стюардес.

Нагадаємо, під час атаки терористів з угруповання “Талібан” на афганський готель “Intercontinental” ймовірно загинули двоє працівників кропивницької авіакомпанії МААК “УРГА”Про це Першій електронній газеті повідомив перший заступник директора МААК “УРГА” Валерій Болотнов. За його словами, загибель співробітників авіакомпанії підтверджена на 99%, але офіційно говорити про це поки не можна, адже немає документального підтвердження.

Згодом з’явилося офіційне підтвердження загибелі двох працівників кропивницької авіакомпанії під час теракту у Кабулі. У Афганістані загинули Дикій Олександр Дмитрович та Кардаш Валерій Миколайович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар