Ще два безпілотники Сергій Притула передасть кропивницьким спецпризначенцям

© Сергій Притула

Шоумен Сергій Притула, який разом із учасниками гумор-шоу “Варяти” організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що для військових третього полку спецпризначення у Кропивницькому вдалося придбати два безпілотні літальні апарати.

Про це Сергій Притула написав на своїй сторінці в Іnstagram, повідомляє Перша електронна газета.

“2 аншлаги в Дніпрі – зробили!
2 безпілотники для 3 полку спецназу – купили!
Квітами глядачі – завалили!
День прожитий не марно!”, – йдеться у дописі.

Зазначимо, що саме цей сюрприз для військових Сергій Притула анонсував у себе на Facebook, коли гостював у 3-му полку і оголосив конкурс кращих назв для БПЛА «Лелека».

© Сергій Притула

Нагадаємо, у травні минулого року відoмий український шоумен Сергій Притула передав бійцям 3 полку спеціального призначення десять військових планшетiв німецького виробництва на загальну вартість 680 тисяч гривень.

У листопаді “Вар’яти” привезли кропивничанам нову програму свого гумор-шоу. Частину коштів від концертів гумористи перераховують на благодійні рахунки для купівлі спецприлади для військових. Цього разу саме з Кропивницького почали збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

Також шоумен Сергій Притула, який організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що у грудні 302 000 грн передали на виробництво безпілотний літальний апарат “Лелека” для 3 полку спеціального призначення.

Читайте також: Сергій Притула: про спецпризначенців, виступи у Кропивницькому та плани на майбутнє
Поширити:

Залишити коментар:

коментар