Знеструмленими на Кіровоградщині залишаються 12 населених пунктів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© konotop.in.ua

Учора, 1 квітня, вітер, пориви якого сягали понад 20 м/с, валив дерева й рекламні конструкції, зривав дахи, спричиняв аварійні відключення електромереж. Наразі без електропостачання 12 населених пунктів, 2 з яких – частково.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник ПрАТ “Кіровоградобленерго” Сергій Богомільчук.

“Протягом минулої доби на території Кіровоградської області відключалися 1 повітряна лінія напругою 150 кВ, 1 ПЛ-35 кВ та 54 ПЛ-10 кВ. Завдяки оперативній та злагодженій роботі персоналу районів електричних мереж станом на 8-00 2 квітня знеструмленими залишилися 9 повітряних ліній напругою 10 кВ у Долинському, Олександрівському, Бобринецькому, Кіровоградському та Новгородківському районах. Без електропостачання 12 населених пунктів, 2 з яких – частково. Тривають аварійно-відновлювальні роботи”, – йдеться у повідомленні.

У Кропивницькому поривчастий ураганний вітер повалив 22 дерева, 6 білбордів та позривав покрівлю із 15 об’єктів. Окрім того, негода пошкодила багато електроопор та позривала дроти.

Більше фото тут:  Вітер у Кропивницькому ламає дерева і зносить білборди
Поширити:

Залишити коментар:

коментар