У Кропивницькому виступили “Вар’яти”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На завершення минулого робочого тижня колектив, заснований Сергієм Притулою, “Вар’яти” привезли кропивничанам нову програму свого гумор-шоу. Частину коштів від концертів гумористи перераховують на благодійні рахунки для купівлі спецприлади для військових. Цього разу саме з Кропивницького починають збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

Традиційно “Вар’яти” переформатовували свої жарти під місцеву географію та колорит – у жартах гумористів звучали деякі мікрорайони міста, клуби, пляж на Катеринівці.

DSC_1433

Крім того, порівняно із минулорічною програмою гумористи почали проявляти більш жорсткі та цинічні жарти, чого не було помітно у минулих концертах. Наприклад, аби відновити обставини одного вбивства, слідчий Віталік Тильний допитував підозрюваного Владзьо (Володимир Ковцун). Злочинець щиро розповів про обставини подій, де усі були спокійними і мирно спілкувалися, тож гумором у цій замальовці були жести і міміка актора, які словесними вставками тільки доповнювались.

DSC_1390

До речі, про Владзьо… Здається кропивничани більше прихильники його творчості, аніж Сергія Притули. Адже у традиційному батлі цих двох гумористів другий рік поспіль глядачі віддають “золото” не лідеру “Вар’ятів” Притулі, а його супернику Владзьо.

DSC_1349

Хоча і суперниками вони себе вряд чи називають… У фінальному стендапі Сергій Притула розповів про історію одного польоту із відомим співаком, де той таємничо зник за секунду до розмови із “агресивною шафою”. Лідер “Вар’ятів” сказав, що подібної ситуації не сталося б, якби поряд із ним була його команда:

“Бо ми чоловічий колектив. Ми міцний колектив, як кулак. Ми всі один за одного”, – сказав Сергій Притула.

DSC_1586

Гостями концерту були і спецпризначенці, для яких організатори події підготували запрошення. Лідер “Вар’ятів” подякував чоловікам за їхню відвагу і подвиги, які вони щодня роблять у зоні АТО – коли захищають Україну від агресора.

Також варто відзначити, що “Вар’яти” частину заробітку від кожного концерту віддають на допомогу армії. Сергій Притула має декілька благодійних рахунків, де збираються гроші на купівлю, зокрема, спеціальних приладів для військових. Цього разу саме з Кропивницького починають збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

“Їм потрібен дальномір на 5 км. І це дорога цяця, вона коштує 10-12 тисяч євро. Почнемо збирати з Кропивницького”, – сказав Сергій Притула і подякував глядачам за їхні оплески і емоції під час концерту.

DSC_1507

DSC_1546

DSC_1447

DSC_1405

DSC_1443

DSC_1465

DSC_1469

DSC_1481

DSC_1489

DSC_1520

DSC_1556

DSC_1579

DSC_1582

DSC_1590

Нагадаємо, до цього “Вар’яти” були у Кропивницькому рік тому – жарти з життя, сльози від сміху та ексклюзивна а капела від Жогло, який завдяки кропивничанам відчув себе Тіною Кароль.


Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар