Сергій Притула відвідав кропивницьких спецпризначенців

Учора, 31 березня, напередодні концерту гумор-шоу “Вар’яти” у Кропивницькому, шоумен Сергій Притула завітав у 3 полк спецпризначення.

Про це Сергій Притула написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Відомому українському шоумену продемонстрували роботу БПЛА «Лелека», який придбали для спецпризначенців завдяки допомозі “Вар’ятів” та небайдужих за 11200$.

“Завітав у 3-ій полк спецназу. Ми з вами прикупили недавно хлопцям БПЛА «Лелека» за 11200$. Борт пройшов усі години нальоту на випробуваннях і йде на передову! Мені його продемонстрували у всій красі. І, головне, попросили, щоб ми його якось назвали. Тож, оголошую відкритий тендер на назву для нашого першого БПА «Лелека» для 3 полку. Чому «першого»? Бо ми з вами затаримо хлопців по повній програмі. Все це займе купу часу і грошей, але хто як не ми і кому, як не їм?!!! – йдеться у дописі.

Окрім того, Сергій Притула поділився враженнями від концерту та обіцяв повернутися у місто восени. Також він нагадав про необхідність допомозі армії.

“Коротше… допомагайте Армії (не обов’язково через мене), приходьте на «вар’яти» і тримайте ноги в теплі!
Ось такий, не типовий, але волонтерський пост.
Ще раз дякую за розкішний концерт!
І дякую за допомогу! Працюємо, панове!”, – пише Сергій Притула.

Реквізити для допомоги армії можна переглянути у дописі на сторінці Сергія Притули.

Нагадаємо, у травні минулого року відoмий український шоумен Сергій Притула передав бійцям 3 полку спеціального призначення десять військових планшетiв німецького виробництва на загальну вартість 680 тисяч гривень.

У листопаді “Вар’яти” привезли кропивничанам нову програму свого гумор-шоу. Частину коштів від концертів гумористи перераховують на благодійні рахунки для купівлі спецприлади для військових. Цього разу саме з Кропивницького почали збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

Також шоумен Сергій Притула, який організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що у грудні 302 000 грн передали на виробництво безпілотний літальний апарат “Лелека” для 3 полку спеціального призначення.

Читайте також: Сергій Притула: про спецпризначенців, виступи у Кропивницькому та плани на майбутнє
Поширити:

Залишити коментар:

коментар