У новому автобусі першими прокаталися господарі найкращих будинків Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 16 вересня, під час святкового мітингу біля міськради кропивничанам показали один з 20-ти нових великогабаритних автобусів МАЗ. Честь першими проїхатися у ньому отримали переможці конкурсу на найкращий багатоквартирний та приватний будинок. 

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, господарям найкращих будинків також вручили грошову винагороду.

Святкування Дня міста у Кропивницькому розпочалося із легкоатлетичного та велопробігу. По завершенню святкового мітингу у Дня міста біля міськради кропивничанпригощали 11-метровим 263-кілограмовим порогом. Проте частування перетворилося у суцільну штовханину і давку.

Нагадаємо, на початку квітня кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” оголосило тендерну заявку на закупівлю 20 нових великогабаритних автобусів. За результатами аукціону на сайті електронних закупівель ProZorro, який відбувся 15 травня, з пропозицією 69 млн 579 тис. 900 грн переможцем торгів стало ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра. Тоді і стало відомо, що вулицями Кропивницького курсуватимуть 20 автобусів МАЗ 103 486 виробництва ВАТ “Мінський автомобільний завод” – керуюча компанія холдинга “Белавтомаз” (республіка Білорусь).

Ці нові транспортні засоби планують задіяти для перевезення містян у віддалені райони Кропивницького на 7 маршрутах.

Згодом один із учасників тендеру (постачальник українських ЛАЗів ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг») намагався оскаржити своє недопущення до тендеру на закупівлю автобусів у Кропивницький.

Перші чотири великомісні пасажирські автобуси прибули у Кропивницький. Наразі вони базуються в КП «Електротранс», де мають пройти необхідні процедури реєстрації і технічного контролю.


Нагадаємо, виконком встановив розмір грошової винагороди, яку отримають усі господарі найкращих будинків. Мешканці багатоповерхівки з найкращим благоустроєм отримають 10 тисяч гривень, за друге місце у цій номінації передбачається премія 7 тисяч гривень і за третє – 3 тисячі гривень. Ще десять багатоквартирних будинків будуть премійовані винагородами по одній тисячі гривень у якості заохочення. Кращим у приватному секторі буде виплачено по 4, 3 та 2 тисячі гривень за 1, 2 та 3 місця. Передбачені також двадцять заохочувальних нагород по 500 гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар