Кропивничани влаштували “щільну чергу” біля 11-метрового пирога

Сьогодні, 16 вересня, по завершенню святкового мітингу у Дня міста біля міськради кропивничан пригощали 11-метровим 263-кілограмовим пирогом. Проте частування перетворилося у суцільну штовханину і давку. 

Інформує кореспондент Першої електронної.

Дехто набирав пиріг у пакети, дехто їв його, не відходячи. Навіть коли весь пиріг розібрали, деякі містяни збирали з причепу і залишки фруктів. Через щільний натовп важко було пронести пиріг і нікого не зачепити.

Нагадаємо, святкування Дня міста у Кропивницькому розпочалося із легкоатлетичного та велопробігу. Потім дві колони Фортечного та Подільського районів з’єдналися на площі перед міською радою, де розпочалися урочистості.

Із 12:00 до 16:00 по вулиці Дворцовій та Кавалерійській заплановано презентації, виступи творчих колективів, виставки товарів місцевих виробників, майстер-класи, фестиваль національних кухонь.

У Ковалівському парку в цей же час проходитиме програма для дітей: Музичне, Казкове, Спортивне, Дитяче містечка, Квіткова алея та Алея доброти. Тут буде концертна програма, презентація дитячих садочків, виставка квітів, майстер-класи, спортивні розваги, різноманітні атракціони та ігри.

А о 18.30 на площу Героїв Майдану відбудеться концерт «Вечірні ритми святкового міста»: гурти «ЕФІР», «UP&UP», «Garage Band» та хедлайнер – «Антитіла».

Події, які заплановані в Кропивницькому на сьогодні, можна проглянути за посиланням.

Як у Кропивницькому святкуватимуть День міста (ПРОГРАМА)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар