У Кропивницькому визначили найкращих господарів будинків

фото: vlepetykha-rada.org

У Кропивницькому визначено переможців огляду – конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора. Підсумки конкурсу затвердив виконавчий комітет міської ради Кропивницького учора, 12 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради.

Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, кращий благоустрій у своїй багатоповерхівці змогли створити мешканці будинку по вулиці Солдатській, 56. Житло перебуває на балансі ЖЕО №2, начальник Любов Марченко. Друге місце визначено за будинком №24 по Лінії 5-а на селищі Гірниче. Його мешканці утворили ОСББ «Наш дім – 24» і обрали головою Костянтина Мельника. «Бронза» – за багатоповерхівкою по вулиці Преображенська, 10. Тут господарює ЖЕО №1 з начальником Світланою Ковальовою.

На території Подільського району Кропивницького переможцем у номінації кращий будинок приватного сектора стало домоволодіння по вулиці Матросова, 7, де господар Світлана Стороженко. На другому місці – будинок по вулиці Якуба Коласа, 3 (Оксана Артишкова), на третьому – житло по провулку Криничуватому, 13 (Людмила Клеймьонова).

У Фортечному районі обласного центру перемогли будинки по вулиці Тургенєва, 11 (Оксана Ковтуненко), по вулиці Гуляницького, 23 (Наталя Авдієнко) та по вулиці Салтикова Щедрина, 25/34 (Ольга Харкіна), які зайняли, відповідно місця з першого по третє.

Виконком встановив розмір грошової винагороди, яку отримають усі переможці. Мешканці багатоповерхівки з найкращим благоустроєм отримають 10 тисяч гривень, за друге місце у цій номінації передбачається премія 7 тисяч гривень і за третє – 3 тисячі гривень. Ще десять багатоквартирних будинків будуть премійовані винагородами по одній тисячі гривень у якості заохочення.

Кращим у приватному секторі буде виплачено по 4, 3 та 2 тисячі гривень за 1, 2 та 3 місця. Передбачені також двадцять заохочувальних нагород по 500 гривень.

Нагородження переможців відбудеться 16 вересня під час відзначення у Кропивницькому Дня міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар