У Новоукраїнці на місці недобуду часів 90-их планують побудувати торговельний центр

У Новоукраїнці, що на Кіровоградщині, замість недобуду по вулиці Соборній планують побудувати торговельний центр.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Новоукраїнської міської ради.

Проектування та будівництво цього об’єкта розпочалося на початку 90-х років. Протягом років  змінювалось декілька власників недобудови, яка була у приватній власності, але процес залишався без змін.

“Чимало нарікань та незадоволення як від містян, так і гостей Новоукраїнки було щодо недобудованого приміщення, що знаходиться у центрі по вул. Соборна.

Його вигляд не додавав естетики, а технічний стан та недоглянутість несли в собі небезпеку. Неодноразові звернення до власників, на жаль, довгий час не приносили результатів”,- зазначив міський голова Олександр Корінний.

Нові власники недобудови вклали кошти в інвестиційний проєкт перед початком повномасштабного вторгнення, тому протягом 2022-2023 років процес призупинили.

“Врахувавши всі ризики та значні інвестиційні вкладення, власник не залишив своїх ідей та наразі перейшов до активної фази її реалізації”,- зазначив Олександр Корінний.

У квітні цього року на засіданні шістдесятої сесії Новоукраїнської міської ради підтримали звернення нового власника щодо можливості реалізації проєкту. Йому надали дозвільні документи, потрібні для початку будівництва.

Міська рада підтримала інвестиційний проєкт, який після закінчення будівництва має стати великим торговельним та соціальним комплексом.

На місці вже розпочали демонтаж будівлі для подальшого будівництва.

12

12

Нагадаємо, суд не задовольнив бажання власника «колізею» отримати за безцінь землю під ним

Читайте також: благодійний фонд перетворить недобудову на Кіровоградщині на житло для лікарів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар