Воїни зняли кліп до річниці створення 121 бригади ТрО Кіровоградщини

До річниці створення 121 бригади територіальної оборони Кіровоградщини один з воїнів – музикант Ярослав Стас – написав пісню і разом з товаришами зняв кліп.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Пісня присвячена військовослужбовцям бригади тероборони Кіровоградщини, які захищали і продовжують захищати суверенітет та територіальну цілісність України.

“Хлопці давно казали: ти ж артист, чому пісні не пишеш? Але служба залишає дуже мало часу для творчості. Хоча, навіть на “першій лінії”, коли можна було відпочити від бойових завдань, я займався музикою. Волонтери передали баян і я грав хлопцям. – розповів Ярослав Першій електронній газеті.

А тут надійшло прохання від командира бригади – чи не можу я написати пісню? Думаю, люди в космос літають, то чому ж я не можу написати пісню? Сів і за півночі написав. Більше часу редагував, бо в текст закралося багато не літературних висловів. Ну, які сусіди, такі і слова! Але, думаю, ця після піде в люди, тож потрібно зробити текст культурнішим.

Зйомки почали кілька місяців тому. Хлопці зібралися у вільний від служби час, організували все, знайшли людей, які зробили аранжування для духового оркестру, знайшли фахівців, які знімали і монтували. Всі все робили безкоштовно. А сьогодні презентували – до річниці 121-ої бригади”.

image

Нагадаємо, 121-ша бригада — формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у Кіровоградській області, що перебуває у складі Регіонального управління «Південь» Сил ТрО.

Розгортання сил територіальної оборони та укомплектування їх резервістами відбулося у січні-лютому 2022 року. У грудні того ж року 121-ша бригада отримала бойовий прапор.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар