Жінка з немовлям, велосипедист та смерть мотоцикліста: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Розбиті голови, більше десятка пошкоджених автівок, знесений паркан, збиті жінка з немовлям та пенсіонер-велосипедист, а також смерть мотоцикліста під колесами фури – такими були наслідки аварій у Кропивницькому та на Кіровоградщині за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Перша аварія у підбірці сталася 17 жовтня, коли близько 9:00 по вул. Сергія Хрипунова у Кропивницькому невідомий громадянин за кермом краденої автівки марки “ВАЗ-21061” протаранив ворота та паркан. Правопорушник разом із пасажиром зникли з місця події. По прибуттю патрульні виявили автомобіль ВАЗ-21061 без номерного знаку. Передні дверцята та багажне відділення автомобіля були відчинені. В багажному відділенні інспектори виявили номерний знак, а на передньому сидінні – страховий поліс на автомобіль на ім’я 48-річного кропивничанина.

Власника краденої автівки повідомили про знайдену машину.

Того ж дня, близько 15:30 на перехресті вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука. Тоді у ДТП потрапили Renault та ВАЗ 2106.
 
Попередньо, ВАЗ рухався по вулиці Покровській і на перехресті не надав перевагу в русі Renault. На місце аварії приїхали медики, які надали допомогу постраждалим. Водій Renault вдарився головою, а пасажирка ВАЗу розбила голову. Всі громадяни відмовилися від госпіталізації.

Вже за півгодини на вулиці Пушкіна сталася потрійна аварія за участі автомобілів “Lada”, “BYD” та “Hyundai”. Hyundai рухався (зі слів водіїв на швидкості 70-80 км) по провулку Пушкінському в сторону центру міста і не пропустив на перехресті Lada, яка їхала по вулиці Пушкіна. Внаслідок удару автівку розвернуло і вона зачепила BYD. Обійшлося без постраждалих. Автівки зазнали механічних пошкоджень.

Наступного дня, близько 12:00 на перехресті провулку Шосейного та вулиці Героїв України Daewoo Lanos збив 78-річного велосипедиста. Медики госпіталізували чоловіка із травмою руки в обласну лікарню.

Через три години на вулиці Попова водій маршрутки збив жінку, яка везла у візочку дитину і попередньо йшла на пішохідному переході. Дитину госпіталізували в дитячу лікарню, а жінка не постраждала.

Зазначимо, що маршрут №8 обслуговує приватне підприємство “УкрАвтоІнвест”.

А 19 жовтня у Кропивницькому сталося щонайменше три ДТП. Перша з них о 6:40 на круговому перехресті вул. Мурманської та просп. Університетського. Водій авто “Volkswagen Сaddy” при в’ їзді на перехрестя не надав перевагу в русі авто “Mercedes”, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього сталася аварія. Патрульні склали на водія авто “Volkswagen Сaddy”, протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Друга близько 8:30. Водій, керуючи авто “Geely”, рухаючись вулицею Братів Ельворті, наближаючись до перехрестя з вулицею Братиславською, був не уважним та не побачив автомобіль “Dacia Logan”. Той водій рухався попереду, застосував гальмування перед пішохідним переходом, щоб пропустити людину. Водій “Geely” застосував екстрене гальмування, втім зіткнення уникнути не вдалося.

Водії вирішили розійтися за європротоколом.

Також о 19:50 на вулиці Салтикова- Щедріна водій, керуючи авто “Geely” не врахував дорожньої обстановки, не був достатньо уважним виїхав на смугу зустрічного руху та стукнув автомобіль “Skoda Octavia”, який стояв на смузі в зустрічному напрямку. Ніхто не постраждав, авто отримали механічні пошкодження, на 47-річного порушника патрульні склали адмінматеріал за скоєну ДТП.

Того ж дня, близько 23:30 в Олександрії сталася ДТП за участі фури і мотоцикла. Мотоцикліст загинув на місці.

Фура, яка їхала з боку Південного мікрорайону, почала виконувати поворот ліворуч. За попередньою інформацією, мотоцикл рухався назустріч з боку мікрорайону Перемога. Мотоцикліст лобовим ударом врізався в фуру. Причини зіткнення з’ясовуватиме слідство.

У фури DAF дніпропетровські номера. Як виявилося згодом, особу загиблого наразі не встановлено. Адже спочатку була інформація про власника мотоцикла, але з’ясувалось, що за кермом транспортного засобу був не він.

Фото: автора, очевидців та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП. Також дивіться інші наші щотижневі підбірки про порушення у сфері громадських перевезень та найцікавіші новини тижня, які у шаленому ритмі подій ви могли пропустити у своїй стрічці за тегом #Дайджест

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Три смерті, збитий пішохід та розтрощений ВАЗ: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар