В Олександрії під колесами фури загинув мотоцикліст (ОНОВЛЕНО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 жовтня, близько 23:30 на перехресті вулиць Героїв Сталінграда та проспекту Соборного в Олександрії сталася ДТП за участі фури і мотоцикла. Мотоцикліст загинув на місці.

Інформує Перша електронна з посиланням на місцевий сайт “Моя Олександрія”.

Фура, яка їхала з боку Південного мікрорайону, почала виконувати поворот ліворуч. За попередньою інформацією, мотоцикл рухався назустріч з боку мікрорайону Перемога. Мотоцикліст лобовим ударом врізався в фуру. Причини зіткнення з’ясовуватиме слідство.

У фури DAF дніпропетровські номера. Як виявилося згодом, особу загиблого наразі не встановлено. Адже спочатку була інформація про власника мотоцикла, але з’ясувалось, що за кермом транспортного засобу був не він.

Нагадаємо, учора вранці у Кропивницькому сталося щонайменше дві ДТП – по вул. Братів Ельворті та на круговому перехресті на вул. Мурманскій. У обох випадках ніхто не постраждав. Також 18 жовтня близько 12:00 на перехресті провулку Шосейного та вулиці Героїв України Daewoo Lanos збив 78-річного велосипедиста. На вулиці Попова близько 15:00 водій маршрутки збив жінку йшла на пішохідному переході і везла у візочку дитину.

    

Поширити:

Залишити коментар:

коментар