Невідомий на краденій автівці протаранив паркан у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото патрульної поліції

Учора, 17 жовтня, близько 9:00 по вул. Сергія Хрипунова у Кропивницькому невідомий громадянин за кермом краденої автівки марки “ВАЗ-21061” протаранив ворота та паркан.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі патрульної поліції, інформація про подію надійшла від власника будинку, у чий двір заїхала автівка. Правопорушник разом із пасажиром зникли з місця події і наразі їхні особи встановлюють.

“По прибуттю на місце події патрульні виявили автомобіль ВАЗ-21061 без номерного знаку. Передні дверцята та багажне відділення автомобіля були відчинені. В багажному відділенні інспектори виявили номерний знак, а на передньому сидінні – страховий поліс на автомобіль на ім’я 48-річного кропивничанина”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Патрульні встановили, що автівку цього дня викрали і вона перебувала у розшуку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Власника автівки сповістили про знайдений транспортний засіб.

Нагадаємо, учора, 17 жовтня, близько 15:30 на перехресті вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука у Кропивницькому сталася ДТП за участі Renault та ВАЗ 2106. У “шістці” знаходилася жінка з дитиною. Того ж дня близько 16:00 на вулиці Пушкіна сталася аварія за участі автомобілів Lada, BYD та Hyundai. Обійшлося без постраждалих.

13 жовтня близько 19:00 по вул. Ярослава Мудрого у Кропивницькому сталася ДТП за участі вантажівки “ЗІЛ” та автомобіля “ВАЗ”. Водія останньої автівки госпіталізували в реанімацію обласної лікарні, а його транспортний засіб збирали частинами.

Варто відзначити, протягом поточного року працівники сервісних центрів МВС в Кіровоградській області виявили 7 транспортних засоби із підробленими ідентифікаційними номерами, 4 ТЗ викрадених на території України, та один що розшукується правоохоронними органами інших держав. Встановлено дві особи що перебувають в розшуку.

Три смерті, збитий пішохід та розтрощений ВАЗ: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар