Форвард “Зірки” Максим Прядун: Такі голи треба зараховувати на нападника

зображення: upl.ua

Молодий вихованець «Зірки» Максим Прядун у інтерв’ю сайту УПЛ розповідає про особливість кожного матчу, психологічну рівновагу в команді та завдання на Чемпіонат-2017/18.

— Максиме, минуло кілька днів після зустрічі із «Зорею». Ви мали час переглянути її «на холодну голову». Все-таки: друге взяття воріт луганців — Ваш гол чи автогол Прийми?

— На мою думку, такі взяття воріт треба зараховувати на нападника — як заохочення. Плюс не так прикро захиснику.

— Що відчула команда, здобувши першу перемогу в сезоні?

— Радість за добре виконану роботу. Сподіваюся, вона додасть нам упевненості в майбутніх іграх.

— Чи не навідала після п’яти турів паніка в зв’язку з турнірними результатами?

— Ні, паніки не було. Ми були засмучені, оскільки вигравати могли раніше, але десь не вистачило майстерності, а десь фарту. Ми вірили, що перемога прийде завдяки тій роботі, яку виконували команда й тренерський штаб.

— Напередодні старту Чемпіонату УПЛ було заявлено, що завдання кропивничан — потрапити в першу шістку. Чи не було воно змінене після такого, не зовсім вдалого, старту?

— Наше завдання — перемагати в кожному матчі — було як до початку чемпіонату, так і зараз, і відмовлятися від боротьби за першу шістку ніхто не збирається.

— Поточний сезон особливий для Вас, оскільки саме тепер, влітку 2017-го, Ви стали основним у «Зірці» — клубі з рідного міста…

— Напевно, так. Хоча сьогодні для мене кожна гра є особливою. Дуже приємно виходити на поле, знаючи, що на трибунах за тебе вболівають рідні та друзі.

— Як і минулого сезону, тепер у кожному матчі наставник «Зірки» змінює тактичну схему. Наскільки складно за таких умов футболістам? Адже доводиться постійно звикати до нових ігрових зв’язків.

— Усі схеми відпрацьовуються нами на тренуваннях, тому не бачу в цьому ніяких складнощів. Роман Геннадійович дуже добре знає свою справу. А команда йому повністю довіряє. Особисто для себе бачу багато позитиву в тому, що отримую великий досвід, граючи на різних позиціях.

— Сьомий тур Чемпіонату УПЛ відкриється поєдинком «Сталь» — «Зірка». Що цікаво, у кам’янчан іще молодша команда, ніж у Кропивницькому…

— Сподіваємося на хорошу, цікаву гру. Докладемо максимум зусиль для досягнення позитивного результату.

Гол новачка “Зірки” визнано кращим у 6-му турі української Прем’єр-ліги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар