ФК “Інгулець” презентував нову емблему та форму, пов’язану з історією краю

Фото: ФК "Інгулець"

Селище Петрове Кіровоградської області є колишнім козацьким зимівником. Образ українського козака став головним символом футбольного клубу «Інгулець». Молодий клуб, заснований в 2013 році. Отримавши свій перший досвід боїв на футбольних полях країни, «Інгулець» готовий вийти на новий щабель свого розвитку з новим логотипом команди, в якому зображені головні якості клубу: історія краю та рік заснування команди, назва клубу (збігається з назвою річки Інгулець) і кольори рідного селища — жовтий та червоний.

Про це йдеться на офіційному сайті “Інгульця“, повідомляє Перша електронна.

Три основні елементи на новій емблемі ФК «Інгулець»:

Символ — козак. Адже колись в селищі Петрове розташовувався Зимівник козаків.

Ім’я – Інгулець — на честь однойменної річки, на якій розташоване наше селище.

Історія клубу починається в 2013 році.

Логотип «Інгульця» включає в себе три головних символи, які укладені в щит.

«Інгулець» — молодий клуб, що шанує історію свого краю. Назва клубу в кирилиці і рік заснування розташовані в нижній частині логотипу. Жовто-червоні кольори пов’язують клуб зі своїм домом — селищем Петрове Кіровоградської області. Червоний колір позначає мужність та хоробрість. Золотий колір символізує велич, духовність та мудрість пращурів, що була заповідана нащадкам. Головним символом є український козак зі списом, він нагадує про славну козацьку історію селища Петрове, чимало жителів якого були січовиками. Суворий погляд і рішучість козака символізують «бойовий характер». Кожен елемент займає своє місце.

Важливо, щоб всі елементи дизайну і кольори завжди використовувались у встановленому поєднанні. Жоден з елементів не можна змінювати, переміщувати, екстраполювати або видаляти. Логотип — це обличчя футбольного клубу, тож він завжди має використовуватись з дотриманням цих принципів. Логотип зареєстрований, належить футбольному клубу «Інгулець».

Sumv-580

Домашній комплект форми

Основними кольорами цієї форми стали жовтий і червоний — кольори клубу Інгулець і селища Петрове.
Червона кокетка виділяє плечовий пояс спортсмена і робить його образ ще більш атлетичним. Білі тонкі горизонтальні смужки, що символізують річку Інгулець, градієнтом сходять на «ні» в нижній частині футболки і повторюються в червоних гетрах. Всі нанесення виконані червоним кольором.

dom-forma

Виїзний комплект форми

З чорним кольором чудово поєднуються і головні відтінки команди — червоний та жовтий, ще краще виділяючи емблему клубу на грудях. Нанесення виконані жовтим, а декор у вигляді горизонтальних смуг на футболках, повторюється так само на гетрах.

viizn-forma

Клубний автобус

Автобус ФК «Інгулець» виконаний в червоних тонах. В основі закладена геометрична текстура, що імітує плавний перехід із фіолетового кольору в червоний. Під лобовим склом, на капоті розміщується леттерінг. Назва клубу займає велику площу правого борту автобуса. На заскленій частині композиція козаків, що їдуть верхи на конях, символізує рух уперед.

Лівий борт прикрашений логотипом клубу в задній частині і слоганом «Чия відвага, того й перемога».
На задній частині розміщений знак ФК «Інгулець» із зображенням козака і назвою клубу.

bus

Дизайн атрибутики

footbolka

Hudi

besbolka

znachki

Cuppp

Chohol

Sharf

Prapor

Поширити:

Залишити коментар:

коментар