15-річну втікачку з Новоархангельщини знайшли босоніж у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15-річна дівчина сиділа босоніж, коли її зустрів чоловік та передав патрульної поліції. Як згодом виявилося, вона втекла з дому з Новоархангельського району після сварки з батьками 8 серпня.


Про це Першій електронній повідомили інспектори патрульної поліції міста Кропивницького.

10 серпня близько 11 години вечора, коли копи патрулювали місто, а саме лейтенант Ігор Накопюк та його колега Владислав Бобров, зустріли машину, яка їм посигналила, щоб ті зупинилися.

Як виявилося, чоловік підібрав дівчинку, яка сиділа на дорозі без взуття. Дівчина нічого не могла пояснити і лише просила, щоб її відвезли до знайомого. Але коли копи приїхали на вказане місце, там нікого не було. Після патрульні відвезли дівчинку до відділення поліції та з’ясували, що вона знаходиться у розшуку. Стало відомо, що дівчина пішла з дому, село Вільшанка Новоархангельського району Кіровоградської області, ще у понеділок. З її слів, сталася сварка з батьками, яка призвела до того, що вона втекла.

Дівчину було доставлено до КВП та передано слідчому кримінальної поліції у справах дітей.

Олександра Кунтиш для Першої електронної
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до 15-річну втікачку з Новоархангельщини знайшли босоніж у Кропивницькому

  1. Последнее фото такое красноречивое. Как будто охотник делает фото со своей добычей. Напуганное, сжавшееся существо и довольная наглая рожа, с жестом что у него всё отлично. Он наверное эту фотку, себе на в соц сети запостил.
    И вообще, история странная. Какой-то мужик, тормозит полицию и отдаёт им девушку без обуви, которая ничего не может объяснить. Ну понятно же, что она не пешком босая пришла из Новоархангельска. Понятно, что её где-то держали в заперти. И она сбежала босая. Вполне можно допустить что её украли и возможно накачали наркотиками. А когда она очнулась, то сбежала. Или её просто выбросили из машины. Можно допустить, что она действительно сбежала из дома. Потом, не имея денег, пошла ловить машину, что бы куда-то доехать. Ну и очевидно тормознула на свою голову. Но ментам то по барабану. Они селфи делают, вместо того, что бы расследовать что с девочкой произошло, после того, как она сбежала из дома.

    • Копов недолюбливаю, но они свою работу сделали. Полагаю они и машину и водителя запомнили, а дальше ж будет разбираться следователь. Но да, ситуация странная, особенно в том месте, когда они везли босого ребенка к какому-то знакомому – это вообще бред какой-то, дети после 23-00 я считаю должны передаваться родителям, а последние должны отвечать на вопрос, какого черта их ребенок в такое время не спит дома, а шляется где-то. Поскольку до 18 лет родители в ответе за своего ребенка.

Коментарі заборонені.