На Кіровоградщині СБУ заблокувала діяльність інтернет-сепаратистів

На Кіровоградщині СБУ припинила діяльність інтернет-пропагандистів сепаратизму. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-групи УСБУ в Кіровоградській області.

Співробітники Служби безпеки України у червні 2016 року припинили діяльність двох адміністраторів антиукраїнських груп у популярних соціальних мережах.

Адміністратори спільнот “Кировоград Новороссия” та “Кировоград против ЕС” активно долучали мешканців регіону до антиукраїнської діяльності та спонукали їх до наповнення груп відповідними сепаратистськими  матеріалами.

Служба безпеки України оголосила офіційні застереження про неприпустимість протиправної поведінки. Роботу деструктивних спільнот заблоковано, а контент видалено без можливості відновлення.

Якщо вам стали відомі факти розповсюдження сепаратистського контенту в мережі Інтернет, просимо звертатися до УСБУ в Кіровоградській області за телефоном «гарячої лінії» (522) 36-13-06 або на електронну адресу usbu_kvg@ssu.gov.ua.

За кожним отриманим повідомленням співробітники СБУ оперативно вживатимуть заходи правового реагування відповідно до чинного законодавства. Анонімність відправникам звернень гарантується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар