Сергій Шульга створив на Кіровоградщині Антикорупційну моніторингову групу

Команда колишнього голови обласної ради Сергія Шульги створила Антикорупційну моніторингову групу у формі громадської організації.

Про це Шульга повідомив на своїй Фейсбук-сторінці, інформує Перша електронна газета.

“Місія групи – не спостерігати, як у час війни «освоюються» кошти, а виявляти схеми і порушення й спонукати контролюючі органи реагувати на це. Ми прагнемо унеможливити процеси, що завдають шкоди регіону, а по суті продовжити один із ключових напрямків моєї роботи в облраді.

Щодня я бачу ваші реакції на ті чи інші фінансові видатки, я читаю розслідування й аналіз журналістів різних тендерів… Запит на справедливість і раціональність дуже високий” – розповів Шульга.

Він звернувся до всіх, кому небайдуже, приєднуватися до Антикорупційної моніторингової групи і працювати для своїх громад.

Повідомлення про імовірні корупційні рішення і вчинки можна надсилати на електронну пошту anticorrmg@gmail.com, або ж самостійно долучатися до розслідувань з підтримкою експертів групи.

“Завжди казав і зараз повторюся: Кіровоградщина потребує змін і вони залежать з одного боку від тих, хто зараз тримає щит, а з іншого – від нас із вами” – зазначив Шульга.

Нагадаємо, 20 листопада минулого року суд відновив Шульгу на посаді голови обласної ради, але депутати тричі проігнорували сесії, на яких мали розглядати це питання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар