Депутати Кіровоградської обласної ради втретє проігнорували сесію (ОНОВЛЕНО)

Кіровоградська обласна рада зібралася на 21-шу позачергову сесію сьогодні, 12 січня, щоб розглянути питання про поновлення Сергія Шульги на посаді голови.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Термінове  скликання сесії стало реакцією голови обласної ради Юрія Дрозда на відкриття виконавчого провадження з примусового виконання рішення суду щодо поновлення Сергія Шульги на посаді голови обласної ради. Закон дає на це три робочі дні.

Проте в системі “Віче” зареєструвався лише 21 депутат. Юрій Дрозд оголосив, що кворуму немає і сесія не відбулася. Він запросив до себе в кабінет уповноважених представників депутатських фракцій, щоб прийняти рішення про подальші дії, а решту присутніх депутатів попросив дочекатися результатів обговорення.

ОНОВЛЕНО.

Як повідомила згодом пресслужба обласної ради, під час закритої наради її учасники прийняли рішення звернутися до державного виконавця з проханням надати роз’яснення, яким саме чином Кіровоградська обласна рада має виконати його рішення від 20 листопада 2023 року у справі № 340/3119/23 щодо поновлення екс-голови облради Сергія Шульги на посаді.

Нагадаємо, 20 листопада минулого року суд відновив Шульгу на посаді. 1 грудня обласна рада мала розглянути це питання, але сесія не відбулася.

Наступного разу вони “намагалися” зібратися на сесію 15 грудня. Тоді були присутні 24 депутати. Вони роздали нагороди і розійшлися.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар