Кропивничанин хотів виїхати з України з підробленими документами

На українсько-польському кордоні прикордонники затримали мешканця Кропивницького, який пред’явив паспорт із фіктивною відміткою на постійне проживання у Німеччині.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як відзначають прикордонники, традиційно на українсько-польському кордоні в період вихідних днів відмічається збільшення потоку осіб та транспорту. Також зростає кількість охочих перетнути кордон у незаконний спосіб.

Окрім кропивничанина, за минулі вихідні інспектори затримали 11 чоловіків призовного віку, які намагалися перетнути кордон за документами з ознаками підробок. Дев’ять чоловіків з Одещини, Хмельницького, Києва та Дніпропетровської області надали на перевірку тимчасові посвідчення військовозобовʼязаного та довідки військово-лікарської комісії. В ході перевірки військово-облікових документів прикордонники виявили ряд ознак, що свідчать про їх підробку. Також під час контролю в жителя Дніпра прикордонники виявили накази про бронювання та про службове відрядження, які містять ознаки підробок.

За усіма фактами прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. За використання фальшивок чоловікам загрожує відповідальність за ст. 358 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, призовників з Кіровоградщини затримали прикордонники Одещини (ФОТО, ВІДЕО).

Читайте такожДвох чоловіків засудили до довічного за вбивство генерала у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар