Новоукраїнська громада провела в останню путь двох загиблих захисників (ФОТО)

Сьогодні, 10 січня, Новоукраїнська громада громада попрощалася із двома земляками-Героями  – Олегом Куртушаном та Дмитром  Бочаровим.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Новоукраїнської міської ради.

Олег Куртушан народився 2 серпня 1975 року в місті Новоукраїнка. Після закінчення школи вступив до училища СПТУ-40 для отримання професії механізатора. У 1993 році – мобілізований до лав Збройних Сил України, де проходив строкову службу. Згодом займався підприємницькою діяльністю.
На початку повномасштабного вторгнення вступив добровольцем до місцевої територіальної оборони, а в серпні 2022 року піти до лав ЗСУ.

Життя Олега обірвалось 5 січня біля села Кринки Херсонської області при виконанні останнього бойового завдання.

В одному підрозділі із Олегом Віталійовичем служив і Дмитро Юрійович Бочаров.

Дмитро народився 4 листопада 1989 року в селі Фурманівка. Здобув професію тракториста. Згодом став працівником у СТОВ «Новий час». Через певний час родина вирішила продовжили своє життя у місті Новоукраїнка. Чоловіка мобілізували на захист нашої держави 24 лютого 2022 року.

«Загинув Дмитро перебуваючи разом із Олегом Куртушаном на одній ділянці фронту біля населеного пункту Кринки Херсонської області. Вони сумлінно виконували свій військовий обов’язок, за це були відзначені нагородами: Олег Куртушан –Відзнакою Президента «За оборону України» та медаллю «Захисник рідної землі», такою ж медаллю нагороджений і Дмитро Бочаров, також він нагороджений відзнакою командувача оперативного угрупування військ «Херсон». Але найбільшою нагородою для наших Воїнів стане пам’ять про них, яку ми збережемо у наших серцях та на сторінках історії нашої громади. З цією метою на найближчій сесії міської ради буде винесено питання про присвоєння їм найвищої відзнаки нашої громади – звання «Почесний Громадянин» – зазначив під час прощальної церемонії Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

1

2

3

4

Нагадаємо, у Кропивницькому в останню путь провели трьох загиблих воїнів

Читайте також: Кропивницький попрощався з двома загиблими воїнами (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар