Кропивницький попрощався з двома загиблими воїнами (ФОТО)

Сьогодні, 4 січня, на Далекосхідному кладовищі в останню путь провели солдата, гранатометника Олексія Мітькіна, а на Новолелеківському кладовищі попрощалися з солдатом, стрільцем Михайлом Березою.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської міської ради.

Олексій Вікторович Мітькін народився у Кропивницький 29 липня 1973 року. Після закінчення школи №16 вступив до машинобудівного технікуму. Пройшов строкову службу в армії, повернувшись додому більше 20 років пропрацював на Інгульській шахті, продовжуючи справу батька.

Олексія Мітькіна призвали до лав ЗСУ в липні 2022 року. Службу проходив у складі медичної роти та штурмового батальйону. Помер у харківському шпиталі.

Михайло Береза народився у Кропивницькому 1986 рооку, навчався у ЗОШ №25 та №15, у 2008 закінчив КНТУ і отримав спеціальність “Облік та аудит”. Працював у ТДВ “Мясокомбінат Ятрань”.
У грудні 2021 році поїхав до Польщі на заробітки.Та не міг спокійно дивитися, що відбувається у рідній країні. Повернувся і був мобілізований у червні 2023 міським територіальним центром комплектації.
У серпні 2023 отримав тяжке поранення голови в районі Кліщіївки на Донеччині. Після довготривалого лікування проходив реабілітацію. Помер у лікарні 28 грудня 2023 року.

Без чоловіка, батька і сина залишилися дружина та два чудових хлопчики 5 і 14 років, старенькі батьки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар