У Кропивницькому затримали водія з підробленими документами

@ НВ

Вчора, 1 січня, у Кропивницькому  патрульні затримали водія мопеда з підробленими документами  та склали на нього три адміністративні матеріали.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу  патрульної поліції Кіровоградської області.

Близько 13-ї години, на вулиці Руслана Слободянюка поліцейські помітили керманича мопеда Viper zs 50, який порушив правила дорожнього руху.

“На законну вимогу про зупинку водій лише додав газу. Врешті-решт керманич зупинився на вулиці Кременчуцькій. Під час спілкування з водієм та перевірки документів інспектори виявили ознаки підробки реєстраційного документа на транспортний засіб.

Також 22-річний громадянин розповів, що намагався втекти від них через те, що не мав посвідчення водія”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

Правоохоронці склали на порушника адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимоги про зупинку), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) та ч. 1 ст. 121-3 (Керування транспортним засобом з номерним знаком закритим іншими предметами) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин. Транспортний засіб евакуювали на спеціальний майданчик для зберігання.

9

Нагадаємо, Кіровоградщина: 59 осіб загинули в ДТП з перевищенням швидкості минулоріч

Читайте також: дві вантажівки зіштовхнулися у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар