На Кіровоградщині відкрилася 35 поліцейська станція

У межах підписаного раніше меморандуму про співпрацю і партнерство Онуфріївська територіальна громада долучилась до впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади». Поліцейська станція відкрилась вчора, 7 серпня, в селі Деріївка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Онуфріївську селищну раду.

Тепер територію Придніпров’я та її мешканців буде обслуговувати поліцейський офіцер Руслан Воронін, який пройшов спеціальне навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Під час заходу Руслану Вороніну вручили ключі від службового автомобіля, оглянули його службове приміщення, в якому зробили ремонт та створили належні умови для роботи поліцейського.

Очільник поліції в області Роман Козьяков зазначив, що проект «Поліцейський офіцер громади» успішно реалізовується на Кіровоградщині, це вже 35 поліцейська станція. Також додав, що до кінця року планується відкриття ще однієї такої станції в Онуфріївській громаді.

Поліцейський офіцер працює на поліцейській станції щодня, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, за адресою: с. Деріївка, вул. Риндака, 8. Але в доступності перебуває цілодобово. Зв’язатись з ним можна у будь який час доби за телефоном: 096-623-77-57.

1

2

3

4

Нагадаємо, у Тишківській громаді відкрили поліцейську станцію

Читайте також: 80% громад Кіровоградщини мають власних поліцейських офіцерів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар